Vertaislaina

Vertaislaina

Teollisen vallankumouksen jälkeen tuli lukuisia innovaatioita, jotka muuttavat kaikkia alueita ja elämäntyyliämme; myös erilaisia asetuksia muutettiin, mukaan lukien sijoitukset. Ihmiset kasvoivat oppiakseen lisää uudentyyppisistä sijoituksista. Tämä johti ajatukseen vertaisvelkaantumisesta.
Mitä vertaislaina sisältää?
Vertaislainaus? Periaatteessa englanninkielinen nimi voi olla haastava ymmärtää, mutta kirjaimellisessa käännöksessä termi vastaa ihmisten tai ikäisensä lainaa. Ja käytännössä se on totta. Jokainen, jolla on jäljellä rahaa ja haluaa sijoittaa, lainaa sen niille, jotka tarvitsevat luottoa.

Belopp:
Villkor:

Kuinka vertaisverkko suunniteltiin toimimaan?

Jäännöshenkilö, joka on halukas lainaamaan, on kiinnostunut tietämään, kuinka paljon, milloin ja milloin heidän sijoituksensa riski on. Lainan määrä riippuu edunsaajan tavoitteesta ja kestosta, joka voi vaihdella kolmesta vuodesta vain kuukauteen. Riski liittyy aina korkoon, jonka lainanantaja saa. Vaikka joissakin tapauksissa sijoitettu raha voi menettää.

Vertaislaina tekniikan avulla

Vertaislainaus on edistyneissä maissa yleinen rahoitusmekanismi, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa yksityishenkilöille. Toisaalta, toisin kuin voidaan olettaa, näiden lainojen lähteet ovat usein pankkeja, ei yksityisiä omaisuuksia. Vertaislaina suunniteltiin tapaksi demokratisoida varoja tekniikan avulla yhdistääkseen lainanottajat ja lainanantajat. Henkilö voi vakuuttaa lainanantajan lainaamaan sinulle rahaa tai tarjoamaan luottoa ilman institutionaalisten lainanantajien osallistumista.

Vertaislainan ominaisuudet

• Vertaislaina on usein pieni laina, joka maksetaan kuukaudesta kolmeen vuoteen
• Vertaislainaa voidaan käyttää hyvin määriteltyyn liiketoimintaan
• Se tuottaa lainanantajalle korkeamman koron kuin mitä säästöistä voisi ymmärtää
• Sijoittaminen erilaisiin pieniin vertaislainoihin vähentää kaikkien sijoitusten menetyksen riskiä